Reacties van anderen

Ik kan het coaching traject bij Martin Ruis aanraden. Martin is open, betrokken en weet je op een bijzondere manier te stimuleren om opnieuw naar jezelf te kijken. Met zijn kundigheid is hij in staat om je snel richting het goede pad te dirigeren. Het pad waar jij jezelf ontmoet. dankjewel Martin! 

Martin kwam gelijk op mij over als een sociaal en betrouwbaar iemand, ik zou hem iedereen aanraden, houdt met iedereen rekening, ook op financieel vlak. Kan goed praten maar nog beter luisteren. Geeft goede adviezen en heeft mijn ogen geopend. Bravo Martin, ga zo door. Ik zal hem in de toekomst indien nodig aanraden bij degene die hem nodig hebben. 

Ik voelde me vooral gehoord en serieus genomen. De opdrachten die ik kreeg hebben stof gegeven tot nadenken.  

Ze zeggen wel eens, de meester komt als de leerling er klaar voor is. Nou, Martin vond ik op het voor mij meest geschikte moment. Toen ik voor mijn gevoel vast, en aan de grond zat, heeft hij door zeer gerichte vraagstellingen en counseling mij in een zeer korte tijd weer op mijn rails gekregen. Martin heeft mij mijn eigen pad weer laten ontdekken en met heel veel tips en tools mijn leven zeer veel aangenamer gemaakt. We hebben gewerkt aan mijn lage gevoel van eigenwaarde en ik heb op het advies. Van Martin veel boeken gelezen en films gekeken en aan zelfonderzoek gedaan om zo een stuk dichter bij mezelf te komen en weer te geloven in mijn eigen kracht. 

Lieve Martin, ik wil je bij deze bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt. Het is gewoon geweldig. Je voelt zo goed aan wat er in me om gaat . En je weet het zo goed te reflecteren , zodat Ik zelf ga nadenken en niet met een lach iets af doe. Ik vind het ook geweldig hoe dat jij jezelf opstelt omdat ik weet je soms moeite heb om niet jezelf er te veel in te geven en je op te stellen als een coach! Ik vind het jammer dat onze gesprekken afgelopen zijn. Ik weet dat ik altijd bij aan kan kloppen maar ik hoop meer dat ik je als vriend mag beschouwen. Ik leer zo veel van je dat ik niet kan geloven dat het hier stopt. Lieve Martin ga zo door! En ik hoop dat er nog veel mensen op jouw pad komen die jij op weg kan helpen. 

Ik ben begonnen met coaching door Martin en ik moet bekennen, (na jaren therapie gehad te hebben) dat ik in deze paar maanden nog nooit zover gekomen ben als nu met behulp van Martin. Eerlijk gezegd was ik wanhopig op zoek naar hulp, mijn leven was een puinzooi en ik was mezelf en de weg goed kwijt. Ik heb Martin gevonden via internet en begon eigenlijk gelijk al na contact te hebben gehad met het zoeken en vinden naar mezelf. Ik ben nu zover gekomen dat ik op mijn denkbeeldige reis op het goede spoor zit. En dit allemaal dankzij een perfecte coach! Misschien geldt voor mij dat Martin een veilig iemand is die ik persoonlijk niet ken en waar ik me dan ook eerlijk en open naartoe kon/kan opstellen wat ik als zeer positief heb ervaren. Ik heb mezelf kunnen zien (hoe ik was)in een spiegel en dat beeld is nu compleet veranderd. Ik zeg niet dat ik aan het eind van mijn reis ben en dat alle obstakels verdwenen zijn, nee ik heb nog een eind te gaan. Maar ik zie alles nu weer positief tegemoet en kan met opgeheven hoofd en trots op mezelf mijn weg in het leven verder gaan. Martin je bent voor mij de perfecte coach!