Coaching

Wil je jezelf ontwikkelen in de volgende gebieden:
 § Persoonlijke kenmerken.
 § Persoonlijke eigenschappen.
 § Jezelf zijn in je relaties.
 § Jezelf zijn op je werk.
 § Jezelf zijn als leidinggevende.
 § Loopbaan/carrière.
 § Studie motivatie/studie richting.
 § Of gewoon sterker in je schoenen staan (trots durven zijn op wie je bent).
Dan wordt het tijd voor coaching ! 

Bij coaching gaan we samen uitzoeken waar de mogelijkheden tot verbetering liggen. Welke talenten bijdragen aan je persoonlijke proces en aan welke eigenschappen we moeten werken om nog verder te komen. 

Met behulp van coaching halen we samen de antwoorden uit jezelf en deze antwoorden helpen je eigen kwaliteiten te benutten en daarmee Je eigen kracht te (her-)ontdekken. 

Wat kan ik voor je betekenen:
Mijn aanpak zorgt ervoor dat je eerst jezelf leert kennen: wie ben je en wat drijft je? Alleen vanuit de acceptatie van jezelf kan je veranderen, want iedere verandering moet vanuit jezelf komen. 

Individuele Coaching:
Op locatie, of bij jou thuis spreken we af voor sessies van circa 1.5 uur op een tijdstip dat jou goed uitkomt. Per twee weken vindt er doorgaans een sessie plaats. Dit is nodig om sommige onderwerpen uit te diepen, of om mee te oefenen. Voor de locatie heb ik ook een alternatief, een heerlijke boswandeling of gewoon een wandeling door de polder. Het is rustgevend en praat soms gemakkelijker. Alle gesprekken zijn natuurlijk vertrouwelijk.

Email Coaching:
Bij Email coaching zoeken we samen wie je bent en waar je problemen vandaan komen. Een aantal testen op internet zijn dan ook de uitgangsbasis voor de hulp (therapie). Verder werken we vooral oplossingsgericht. Deze vorm van coaching geeft je een veilige afstand en alle ruimte om jezelf te mogen zijn. Ook bij deze vorm van coaching gelden alle regels rondom de vertrouwelijkheid van informatie.
–> Klik hier voor de kosten

Jeugdcoaching:
De jeugd en zijn opvoeders staan van oudsher voor een moeilijke uitdaging. In deze tijd van extreem veel keuzes is het extra moeilijk voor de jongeren om bijvoorbeeld schoolkeuzes te maken. Maar ook voor de opvoeders is er een overvloed aan informatie en mogelijkheden beschikbaar. Vanuit de maatschappij ligt er een grote druk op een prestatie en financiën. Een andere dan gangbare richting kiezen wordt al snel door de omgeving afgeraden. Alle goed bedoelde adviezen helpen wel in het inzicht krijgen in de mogelijke keuzen, maar minder in wat het meest bij deze jongere past.
Vooral in de puberteit ontstaan er vaak spanningen, de puber wordt gedreven door zijn of haar hormonen. Deze puber heeft een door de natuur gedreven missie om zich los te maken uit zijn “nest” en te ontdekken wie hij of zij is om zich later in de maatschappij te kunnen vestigen. Hierdoor komen zowel de opvoeders als de puber in een proces van loslaten en leren.
Wat kan ik voor je betekenen:
Mijn aanpak zorgt ervoor dat je eerst jezelf leert kennen: wie ben je en wat drijft je. Dit kan je helpen om keuzes te kunnen maken voor de toekomst. Het gaat hierbij om een zoektocht naar de mogelijkheden door het in kaart brengen van kwaliteiten en vaardigheden in combinatie met het karakter.
Bij problemen:
De nadruk zal liggen op inzichten in de “problematiek” rondom het opgroeien en de invloed die je daarbij hebt op je omgeving. Alleen vanuit de acceptatie van jezelf kan je veranderen, want iedere verandering moet vanuit jezelf komen. 

Zakelijke Coaching:
Coaching in het bedrijfsleven is de sleutel tot betrokken en gemotiveerde werknemers. Wanneer we in ons werk weten wie we zijn met onze kwaliteiten en valkuilen dan kunnen we pas optimaal functioneren.

Kosten:
De kosten voor Coaching en Counseling hangen af van de wensen en de hoeveelheid sessies. Ondanks dat er kosten aan verbonden zijn is het goed om te weten dat investeren in je eigen geluk het meest waardevolle is wat je voor jezelf kunt doen en waar je nog de rest van je leven van kunt profiteren. Afhankelijk van je mogelijkheden kunnen we ook tot een afwijkende prijsafspraak komen! Weet dat er in 3 tot 5 sessies al heel veel bereikt kan worden.
–> Klik hier voor de kosten