Prikkelbare darm syndroom

Natuurlijke en effectieve behandeling van Prikkelbare Darm Syndroom met hypnose.

Heb je last van prikkelbare darm syndroom (PDS) en ben je op zoek naar een natuurlijke en effectieve behandeling om van de vervelende symptomen af te komen? Dan is hypnose wellicht de oplossing voor jou! Hypnose is een bewezen en veilige methode om PDS aan te pakken. Het werkt door middel van diepe ontspanning en positieve suggesties die het zenuwstelsel beïnvloeden en de darmbewegingen reguleren. Hierdoor verminderen de klachten zoals buikpijn, opgeblazen gevoel en verstoorde stoelgang. Daarnaast kan hypnose ook helpen bij het verminderen van stress en angst, wat vaak een belangrijke rol speelt bij PDS. Hierdoor zal niet alleen je fysieke gezondheid verbeteren, maar ook je mentale gezondheid. Ik zal je begeleiden in het proces en zorgen voor een veilige en comfortabele behandeling. Je blijft tijdens de hypnose volledig bij bewustzijn en in controle. Het hele traject omvat 5 sessies in een periode van circa 3 maanden. 

Voordelen van hypnose bij PDS:
 - Natuurlijke en veilige methode.
 - Effectief in het verminderen van symptomen.
 - Helpt bij het verminderen van stress en angst.
 - Niet-invasief en geen bijwerkingen.
 - Verbetering van zowel fysieke als mentale gezondheid.

Persoonlijk heb ik mij ontwikkeld in de behandeling van PDS door een training te volgen bij Helen Wyer uit Engeland en ik zal je begeleiden door het hele proces. We kijken naar jouw specifieke klachten en passen de behandeling aan op jouw behoeften. 

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe hypnose jou kan helpen om weer controle te krijgen over jouw leven zonder de beperkingen van PDS. Je verdient het om je goed te voelen! In 2023 is de pakketprijs vastgesteld op €475,-