Counseling

Op het moment dat het leven gaat voelen als een last door je eigen gedachten en gevoelens wordt het tijd om na te gaan denken over counseling.
Het gaat hier niet om een slechte dag of een week dat je je down voelt vanwege een tegenslag in je leven of door een ernstige gebeurtenis. Nee het gaat om een langere periode van negatieve gedachten en gevoelens. Deze gevoelens en gedachten kunnen heel breed zijn. Het gevoel dat je niet meer weet wie je nu bent, of het gevoel dat je niet meer weet waarom je hier bent of gewoon depressieve gedachten waardoor je leven voelt als een donkere wolk. Het gaat niet zo zeer om het soort gedachten, maar het gaat om de gevolgen voor jezelf en of je omgeving. 

Bij counseling gaan we meer terug naar eventuele oorzaken in je verleden, die je hebben gemaakt tot wie je nu bent. En we kijken samen meer naar de problemen die je in je dagelijks leven tegen komt. 

Counseling helpt bij jezelf weer durven te zijn, en daarmee weer rust in je lijf en in je gedachten.
Je eigen kracht en gevoelens weer ontdekken.
Maar ook hulp bij relatie problemen, het verwerken van oud zeer, een ommezwaai in je leven of bijvoorbeeld het zoeken naar je reden van bestaan. 

Individuele Counseling:
Op locatie, of bij jou thuis spreken we af voor sessies van circa 1.5 uur op een tijdstip dat jou goed uitkomt. Per twee weken vindt er doorgaans een sessie plaats. Dit is nodig om sommige onderwerpen uit te diepen, of om mee te oefenen. Voor de locatie heb ik ook een alternatief, een heerlijke boswandeling of gewoon een wandeling door de polder. Het is rustgevend en praat soms makkelijker.. 

Kosten:
De kosten voor Coaching en Counseling hangen af van de wensen en de hoeveelheid sessies. Ondanks dat er kosten aan verbonden zijn is het goed om te weten dat investeren in je eigen geluk het meest waardevolle is wat je voor jezelf kunt doen en waar je nog de rest van je leven van kan profiteren. Afhankelijk van je mogelijkheden kunnen we ook tot een afwijkende prijsafspraak komen! Weet dat er in 3 tot 5 sessies al heel veel bereikt kan worden.
 –> Klik hier voor de kosten


– Ik voel me down.
– Ik heb geen zin meer in het leven.
– Ik ben mezelf totaal kwijt.
- Ik weet niet meer hoe ik eruit moet komen. 

- Kom ik er zelf wel uit?
- Ben ik sterk genoeg op dit moment?
- Wil ik nu uit deze situatie stappen?
- Moet ik dit van mijzelf doen?

- Ik kan je helpen om je leven weer in balans te krijgen.
- Om weer op jezelf te leren vertrouwen om uit deze situatie te komen.